Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Roastbiff med tunfiskrøre

Publisert torsdag 12.mai 2016


Roastbiff med tunfiskrøre, kapers, tomater og persille


Fremgangsmåte


Ha eggeplomme, dijonsennep, hvitvinseddik, matolje og olivenolje i en høy, smal
arbeidsbollen. Sett stavmikseren nederst i bollen og trykk på start før du fører den sakte
oppover til toppen. Nå har du en majones hvor du blander inn finhakket løk og hvitløk, hele
kapers og hermetisk tunfisk. Smak til med salt og pepper.

 


Legg roastbiff utover et fat og ha tunfiskrøren over. Topp med tomater i skiver, oliven, høvlet
parmesan, masse hakket persille og blader av hjertesalat.

 


Server med brød og smør.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

Ingredienser

4


  • 200 g ferdig stekt roastbiff (eller kjøttrester fra søndagsmiddagen)


Tunfiskrøre:

  • 2 bokser hermetisk tunfisk (400 g)
  • 1 løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 3 ss kapers


Majones:

  • 1 eggeplomme
  • ½ ss dijonsennep
  • 2 ss hvitvinseddik
  • 1 dl matolje
  • ½ dl olivenolje


Tomatsalat:

  • 4 tomater
  • 50 g sorte oliven
  • 2 hjertesalat
  • 1 god bunt persille
  • litt parmesan
 
  • brød og smør

Forberedelser


Finn frem:

  • ingredienser
  • stavmikser
  • høy, smal arbeidsbolle
  • stort fat

Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften

  • Kun på nett
    Flying Culinary Circus, grønnsakskniv

    Flying Culinary Circus, grønnsakskniv

    Kampanjeslutt: 03.02.2018

    Veil.pris 129,-

    Kr 64,-

    Utsolgt i nettbutikk
  • iittala, teema avlangt fat 16x37cm hvit

    iittala, teema avlangt fat 16x37cm hvit

    Kr 525,-

    Kjøp