Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Ruccola- og hasselnøttpesto
Ruccola- og hasselnøttpesto

Ruccola- og hasselnøttpesto

Publisert torsdag 12.oktober 2017



Fremgangsmåte


1. Legg ruccola og hasselnøtter i minihakkeren til stavmikseren og kjør til en jevn masse.

 

2. Skrell hvitløken, og putt den i minihakkeren sammen med halvparten av olivenoljen, salt og pepper. Kjør blandingen til den samler seg.

 

3. Tilsett resten av oljen litt og litt inntil pestoen har fått ønsket konsistens.

 

Server pestoen som tilbehør.

 

-Oppskriften har vi fått fra OBH Nordica-

Ingredienser

4


  • 75 g ruccolasalat
  • 50 g hasselnøtter
  • 1 fedd hvitløk
  • 4 ss olivenolje
  • Salt og sort pepper

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?