Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Ruccola- og hasselnøttpesto

Publisert torsdag 12.oktober 2017



Fremgangsmåte


1. Legg ruccola og hasselnøtter i minihakkeren til stavmikseren og kjør til en jevn masse.

 

2. Skrell hvitløken, og putt den i minihakkeren sammen med halvparten av olivenoljen, salt og pepper. Kjør blandingen til den samler seg.

 

3. Tilsett resten av oljen litt og litt inntil pestoen har fått ønsket konsistens.

 

Server pestoen som tilbehør.

 

-Oppskriften har vi fått fra OBH Nordica-

Ingredienser

4


  • 75 g ruccolasalat
  • 50 g hasselnøtter
  • 1 fedd hvitløk
  • 4 ss olivenolje
  • Salt og sort pepper

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften

  • Cacas, marius slikkepott mini 2stk

    Cacas, marius slikkepott mini 2stk

    Kr 99,-

    Kjøp
  • Eva Solo, oljeflaske dryppfri 0,25l

    Eva Solo, oljeflaske dryppfri 0,25l

    Kr 299,-

    Kjøp
  • OBH, frost stick mixer 800W hvit

    OBH, frost stick mixer 800W hvit

    Kr 799,-

    Utsolgt i nettbutikk