Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Salma laks og sopp-panne

Publisert tirsdag 17.mai 2016


Salma laks og sopp-panne med safran og crème fraiche


Fremgangsmåte


Kutt sopp og sjalottløk i skiver. Bruk en stor stekepanne og start med a° steke soppen i litt olje. Na°r soppen er gyllen, tilsetter du sjalottløk og purre og freser et par minutter. Skyv sopp og sjalott- løk til enden av pannen og ha i Salma laks som er delt i passende terninger.

 

La disse bli gylne pa° den ene siden. Snu fiskestykkene og ha i 1 beger Cre`me Frai^che og finkuttet va°rløk. La det surre i 2–3 minutter til og kryst over litt si- tron og litt finhakkede urter. Server med nykokte poteter eller pasta. 

Ingredienser

4


  • 800 g Salma laks
  • 4 sjalottløk
  • 200 g sopp (gjerne en blandigspose du finner i frysedisken)
  • 1 1⁄2 g safran (evt. gurkemeie-krydder)
  • 4 va°rløk eller 1 purre
  • 1 beger TINE Cre`me Frai^che
  • Saften av 1⁄2 sitron
  • Evt. finhakket gressløk, basilikum eller persille
  • 1⁄2 kg mandelpotet (eller 400 g pasta) 

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften