Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Salma laksetartar

Publisert torsdag 12.mai 2016


Laksetartar med rødløk, parmesan, kapers og potetchips


Fremgangsmåte


Kutt Salma laksen i små terninger ca ½ x ½ cm. 

Kutt rødløk og gressløk fint. 

Rett før servering blandes alle ingrediensene utenom potetchips. 

Smak til med salt og pepper og noen dråper sitron. 

Form tartaren som en firkant eller sylinder og topp det hele med noen potetchips.

Server gjerne med en frisk salat.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

Ingredienser

4


  • 280 g Salma laks
  • 120 g rødløk
  • 35 g kapers, små
  • 1 ½ ss gressløk
  • 4 ts parmesan, revet
  • 1 ss Dijonsennep
  • 6 ss god olivenolje
  • Hjemmelagde potetchips eller bruk Sørlandschips med havsalt og pepper

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften