Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Totalsum: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!

Salma vårrull

Salma vårrull med mango, avokado og cashewnøtter


Ingredienser

  • 400 g Salma laks
  • 1 egg
  • 1 dl TINE Kremfløte
  • 1 pk Ris-va°ruller (evt.filodeig eller va°rrull-deig)
  • 1⁄2 bunt koriander
  • 1 stk chili
  • 1 liter frityrolje (evt sol- sikkeolje/rapsolje) 
  • 2 avokadoer
  • 1 mango
  • 50 g cashewnøtter 1⁄2 bunt koriander
  • 1 pk ruccula
  • 1 sitron
  • 20 ml olivenolje
  • 1 dl sweet chili saus 

Fremgangsmåte

Vårrull:

Kutt Salma laksen i sma° terninger som er ca 1⁄2–1 cm store. Bland 100 gram av Salma laksen med litt salt, 1 eggeplomme, og 1 dl kremfløte i en blender og kjør til en jevn farse. Bland dette med resten av terningene av Salma, finhakket koriander og chili.

 

Dypp risplatene i varmt vann som forklart pa° pakken, og la dem ligge ca 10 sekunder. Ta dem ut, og kutt i passende stykker. Legg utover pa° et brett og fyll med Salma blandingen. Du kan enten lage ruller som va°rruller, eller firkanter. Siden risva°rrullene er ganske klissete, er det lett a° lukke dem. Varm frityroljen til

 

170–180 °C og friter va°rrullene kjapt i ca 2 minutter, alt etter hvor stor hver rull er. De skal være sprø pa° utsiden uten a° være helt gjennomstekt pa° innsiden. Det er lurt a° teste en før du friterer alle for a° finne ut hvor lenge de ma° friteres for a° fa° et perfekt resultat.

 

Mangosalat:

Skrell mango og avokado og kutt i terninger. Bland med grovhak- ket koriander og cashewnøtter. Smak til med litt sitronsaft og salt.

Server umiddelbart med mango- og avokadosalsaen, sweet chili saus samt ruccula tilsmakt sitron, olivenolje og salt. 

Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.