Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Salma vårrull

Publisert tirsdag 17.mai 2016


Salma vårrull med mango, avokado og cashewnøtter


Fremgangsmåte


Vårrull:

Kutt Salma laksen i sma° terninger som er ca 1⁄2–1 cm store. Bland 100 gram av Salma laksen med litt salt, 1 eggeplomme, og 1 dl kremfløte i en blender og kjør til en jevn farse. Bland dette med resten av terningene av Salma, finhakket koriander og chili.

 

Dypp risplatene i varmt vann som forklart pa° pakken, og la dem ligge ca 10 sekunder. Ta dem ut, og kutt i passende stykker. Legg utover pa° et brett og fyll med Salma blandingen. Du kan enten lage ruller som va°rruller, eller firkanter. Siden risva°rrullene er ganske klissete, er det lett a° lukke dem. Varm frityroljen til

 

170–180 °C og friter va°rrullene kjapt i ca 2 minutter, alt etter hvor stor hver rull er. De skal være sprø pa° utsiden uten a° være helt gjennomstekt pa° innsiden. Det er lurt a° teste en før du friterer alle for a° finne ut hvor lenge de ma° friteres for a° fa° et perfekt resultat.

 

Mangosalat:

Skrell mango og avokado og kutt i terninger. Bland med grovhak- ket koriander og cashewnøtter. Smak til med litt sitronsaft og salt.

Server umiddelbart med mango- og avokadosalsaen, sweet chili saus samt ruccula tilsmakt sitron, olivenolje og salt. 

Ingredienser

4


  • 400 g Salma laks
  • 1 egg
  • 1 dl TINE Kremfløte
  • 1 pk Ris-va°ruller (evt.filodeig eller va°rrull-deig)
  • 1⁄2 bunt koriander
  • 1 stk chili
  • 1 liter frityrolje (evt sol- sikkeolje/rapsolje) 
  • 2 avokadoer
  • 1 mango
  • 50 g cashewnøtter 1⁄2 bunt koriander
  • 1 pk ruccula
  • 1 sitron
  • 20 ml olivenolje
  • 1 dl sweet chili saus 

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften