Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



"Salmakyss"

Publisert torsdag 12.mai 2016


Salma laksesashimi med søt søya


Fremgangsmåte


Kutt Salma laksen i ca 3 mm tykke skiver og legg utover en tallerken eller
et fat. Ta flammen på skibrenneren kjapt over på overflaten på fisken til den
skifter litt farge. Kryst lime i Teriyakisausen. Server med saus over eller som
dipp i skål ved siden av.

 

Prøv også med en liten teskje chilisaus, sweet chili sauce eller mangosaus på
toppen i midten av fiskeskivene før du ”brenner” dem.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

Ingredienser

4


  • 400g Salma laks
  • 1 skibrenner
  • 1/2 dl Teriyaki-saus (merket "Blue Dragon" er god)
  • Saften av en 1/2 lime

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften

  • Fiskars, FF+ asiatisk kokkekniv

    Fiskars, FF+ asiatisk kokkekniv

    Kr 429,-

    Kjøp
  • Rosendahl, grand cru skjærefjøl

    Rosendahl, grand cru skjærefjøl

    Kr 549,-

    Kjøp