Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Sesam Salma
Sesam Salma

Sesam Salma

Publisert torsdag 12.mai 2016


Sesam salma med spicy "thai salad"


Fremgangsmåte


Salma loinen rulles i sesamfrø og kuttes i tynne skiver. Bland lime, fiskesaus
og chili til dressingen. Ta ut kjernen av agurken, skrell resterende grønnsaker
og kutt i strimler med kniv, eller rasp i strimler på et rivjern. 

 

Smak til grønnsakene med dressingen og litt salt. Spises helst med spisepinner.
Serveres med en skål soya til å dyppe Salma laksen i.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Ingredienser

4


  • 400 g Salma laks
  • 2 ss sesamfrø
  • 3 ss limejuice
  • 2 ss fiskesaus (asiatisk, fås på butikker med et større utvalg)
  • ½ ss tørket chili ”flakes” (eller sambal oelek, knust tørket chili eller friske frø)
  • 1 agurk
  • 1 mango
  • 1 rødløk
  • 2 vårløk
  • 1 avokado
  • Litt frisk koriander
  • Soya til å dyppe fisken i

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?