Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Totalsum: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!

Singapore noodlesalat med cashew


Ingredienser

  • 400 g eggnudler

Søt sesam- og chilisaus:

  • 2 ss sesamolje
  • 3⁄4 dl søt chilisaus
  • 1⁄2 dl soyasaus
  • 1 rød chili
  • 3 fedd hvitløk
  • 1 bit ingefær, tommelstor 
  • 200 g sukkererter
  • 1 rødløk
  • 4 va°rløk
  • 1 dl cashewnøtter
  • 1⁄2 dl tørket kokos fersk koriander
  • 1 lime 

 

Forberedelser

Finn frem:

  • ingredienser
  • vannkoker – fyll og kok opp
  • dørslag
  • stavmikser
  • stor arbeidsbolle
  • høy smal arbeidsbolle
  • plastfolie
  • liten stekepanne
  • fat 

 

Fremgangsmåte

Ha nudlene i en stor arbeidsbolle og hell kokende vann fra vannkokeren med litt salt over, slik at det dekker. Dekk bollen med plastfolie og la nudlene trekke til de er møre. Dette går raskere enn du tror, så sjekk dem underveis. Hell av vannet i et dørslag når de er ferdige.

 

Bland sesamolje, søt chilisaus, soyasaus, chili (uten frø hvis du ikke ønsker den for sterk), hvitløk og ingefær i den høye arbeidsbollen og kjør fint med food processor. Bland sausen med nudlene når de er klare.

 

Kutt sukkererter, rødløk og vårløk i tynne strimler. Bland med nudlene og ha over på et fat.

 

Rist cashewnøttene i en tørr panne. Når de begynner å få litt farge, tilsetter du kokosen. Rist dette sammen til alt er gyllent.

 

Dryss cashew-kokos over nudelsalaten – sammen med grovhakket koriander og noen båter lime som kan klemmes over salaten. Spises gjerne med spisepinner. Dette er også godt sammen med stekt fisk eller skalldyr. 

 

-Oppskrift og bilde har vi fått fra Flying Culinary Circus-

www.fccircus.com 

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.