Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Singapore noodlesalat med cashew

Publisert tirsdag 17.mai 2016



Fremgangsmåte


Ha nudlene i en stor arbeidsbolle og hell kokende vann fra vannkokeren med litt salt over, slik at det dekker. Dekk bollen med plastfolie og la nudlene trekke til de er møre. Dette ga°r raskere enn du tror, sa° sjekk dem underveis. Hell av vannet i et dørslag na°r de er ferdige.

 

Bland sesamolje, søt chilisaus, soyasaus, chili (uten frø hvis du ikke ønsker den for sterk), hvitløk og ingefær i den høye arbeidsbollen og kjør fint med food processor. Bland sausen med nudlene na°r de er klare.

 

Kutt sukkererter, rødløk og va°rløk i tynne strimler. Bland med nudlene og ha over pa° et fat.

 

Rist cashewnøttene i en tørr panne. Na°r de begynner a° fa° litt farge, tilsetter du kokosen. Rist dette sammen til alt er gyllent.

 

Dryss cashew-kokos over nudelsalaten – sammen med grovhakket koriander og noen ba°ter lime som kan klemmes over salaten. Spises gjerne med spisepinner. Dette er ogsa° godt sammen med stekt fisk eller skalldyr. 

Ingredienser

4


  • 400 g eggnudler

Søt sesam- og chilisaus:

  • 2 ss sesamolje
  • 3⁄4 dl søt chilisaus
  • 1⁄2 dl soyasaus
  • 1 rød chili
  • 3 fedd hvitløk
  • 1 bit ingefær, tommelstor 
  • 200 g sukkererter
  • 1 rødløk
  • 4 va°rløk
  • 1 dl cashewnøtter
  • 1⁄2 dl tørket kokos fersk koriander
  • 1 lime 


Forberedelser


Finn frem:

  • ingredienser
  • vannkoker – fyll og kok opp
  • dørslag
  • stavmikser
  • stor arbeidsbolle
  • høy smal arbeidsbolle
  • plastfolie
  • liten stekepanne
  • fat 

 


Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften