Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Sitrusgratinert ørret

Publisert mandag 16.mai 2016


Sitrusgratinert ørret med honning, beter og løk


Fremgangsmåte


Sett smøret i romtemperatur slik at det blir mykt. Tilsett hakkede kapers, skall og saft av sitron og lime, kajenne­ pepper og finhakket persille og rør om. Legg smøret på et bakepapir, rull det sammen til en pølse og sett det kaldt i kjøleskapet.

 

Del ørreten i porsjonsstykker, kryd­re med salt og pepper og legg dem i en ildfast form.

 

Skrellogkuttrød­oggulbeteritynne skiver og legg rundt fisken i formen.

 

Skjær skiver av smøret du har lagd og legg en skive oppå hvert fiskestykke, samt noen klatter her og der på betene.

 

Sett formen i ovnen og bak på 200 grader i ca. 12 minutter til fisken flaker seg når du trykker lett på den – da er den ferdig. Drypp noen striper med honning over og server, gjerne med litt ekstra persille.

 

Server med en god salat, ris, pasta eller kokte poteter. 

 

-Oppskrift og bilde har vi fått fra Flying Culinary Circus-

www.fccircus.com

Ingredienser

4


  • 800g ørret
 
  • 150g smør
  • 3 ss kapers
  • 1 stk sitron (saft og revet skall)
  • 1 stk lime (saft og revet skall)
  • 2 ts kajennepepper
  • 3 ss persille
  • 2 ts honning
 
  • 3 stk rødbeter
  • 3 stk gulbeter

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften