Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Smeltende Vintønner

Publisert torsdag 12.mai 2016


Gratinert chèvre med bringebær, honning og valnøtter på rugtoast


Fremgangsmåte


Del brødskivene i to og rist dem i pannen med litt god olivenolje til de blir sprø.

Fordel nøttene utover et stekebrett og rist dem lett i ovnen på 180°C i 7–8 minutter til de blir gylne. Grovhakk dem.

Ha bringebærene i en bolle med sukker og rør det lett med en visp.

Kutt 12 skiver chèvre og legg på et stekebrett dekket med bake­ papir.

Sett ovnen på 230°C med grillelementet på.

Gratiner osten i ovnen til den får skikkelig farge og du ser den begynner å bli sprø på toppen.

Legg en bit på hver toast, ha på en skje med bringebær, dryss over nøtter og topp det hele med noen striper honning.

 

Drikkevalg: Tysk riesling Auslese eller Spätlese

 

Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus

Ingredienser

4


  • 6 tynne skiver rugbrød
  • Valnøtter
  • 150 g ferske bringebær
  • 1 ss sukker
  • 250 g chèvre
  • God olivenolje
  • Akasiehonning

Forberedelser


Lang tid før:

Rist og hakk nøttene.

2 dager før:

Rist brødet.

1 dag før:

Kutt osten i skiver.

Samme dag:

Forbered bærene.

Ved servering:

Gratiner chèvre.


Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften

  • Modern House, rix visp sort nylon

    Modern House, rix visp sort nylon

    Kr 79,-

    Kjøp
  • Rosendahl, grand cru rørebolle 2,4l

    Rosendahl, grand cru rørebolle 2,4l

    Kampanjeslutt: 31.12.2018

    Veil.pris 219,-

    Kr 87,-

    Utsolgt i nettbutikk
  • Victorinox, brødkniv

    Victorinox, brødkniv

    Kr 629,-

    Kjøp
  • Victorinox, kokkekniv 22cm

    Victorinox, kokkekniv 22cm

    Kr 719,-

    Kjøp