Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Smeltende Vintønner
Smeltende Vintønner

Smeltende Vintønner

Publisert torsdag 12.mai 2016


Gratinert chèvre med bringebær, honning og valnøtter på rugtoast


Fremgangsmåte


Del brødskivene i to og rist dem i pannen med litt god olivenolje til de blir sprø.

Fordel nøttene utover et stekebrett og rist dem lett i ovnen på 180°C i 7–8 minutter til de blir gylne. Grovhakk dem.

Ha bringebærene i en bolle med sukker og rør det lett med en visp.

Kutt 12 skiver chèvre og legg på et stekebrett dekket med bake­ papir.

Sett ovnen på 230°C med grillelementet på.

Gratiner osten i ovnen til den får skikkelig farge og du ser den begynner å bli sprø på toppen.

Legg en bit på hver toast, ha på en skje med bringebær, dryss over nøtter og topp det hele med noen striper honning.

 

Drikkevalg: Tysk riesling Auslese eller Spätlese

 

Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus

www.fccircus.com

Ingredienser

4


  • 6 tynne skiver rugbrød
  • Valnøtter
  • 150 g ferske bringebær
  • 1 ss sukker
  • 250 g chèvre
  • God olivenolje
  • Akasiehonning

Forberedelser


Lang tid før:

Rist og hakk nøttene.

2 dager før:

Rist brødet.

1 dag før:

Kutt osten i skiver.

Samme dag:

Forbered bærene.

Ved servering:

Gratiner chèvre.


Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?