Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Totalsum: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!

Snacksmiddag

Snacksmiddag med sesamringer


Ingredienser

  • 1 agurk
  • 6 tomater
  • 2 avokado
  • 200 g fetaost
  • 200 g sorte oliven
  • 1 stor bunt estragon
 
  • 1 flaske god olivenolje
  • pepperkvern
  • maldonsalt


Sesamringer:

  • 2 dl melk
  • 1 ss sukker
  • 1 pose tørrgjær
  • ½ ts salt
  • 500 g hvetemel
  • 3 egg
  • litt matolje
  • 1 egg
  • 1 ts eddik (kan sløyfes)
  • ristede sesamfrø

Fremgangsmåte

Lun melken i en liten gryte og ha den over i arbeidsbollen.
Tilsett sukker, gjær og salt og rør rundt til gjæren er oppløst. Ha i hvetemel,
olje, lett vispede egg og kna til en deig. Kna deigen i 10 minutter eller elt den med kjøkkenmaskin.
Dekk med et kjøkkenhåndkle og la deigen heve seg til dobbel størrelse.

 


Del deigen i fire like deler og kjevle ut til fire leiver på størrelse med A4-ark. Rull deigene
sammen igjen til fire pølser og form hver av dem som en ring.

 


Visp sammen egg og eddik (eddiken sørger for at det ikke lukter egg av brødet). Pensle
dette på ringene – både under og over – og dypp alle sider i sesamfrøene. La ringene hvile
10 minutter. Stek dem så i 5–6 minutter på 270 °C. Skru ned temperaturen til 200 °C og
stek dem videre i 3–4 minutter, til de er gylne og sprø.

 

Skjær agurk i staver, tomater og avokado i båter, behold estragonkvastene og fetaosten
hel, og legg alt på et stort fat. Sett brødet, en skål med oliven, en flaske olivenolje, pepperkvernen
og maldonsaltet ved siden av.

 


Knask i deg brød dyppet i olje og grønnsaker.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.