Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Totalsum: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!
Begynn å handle

Quesadilla

Quesadilla med kjøttdeig, maispuré, salsa, korianderdipp og guacamole


Ingredienser

Quesadillas:

  • 4 tortillalefser
  • 400 g karbonadedeig
  • ½ løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 boks mais
  • 2 ss god olivenolje
  • 250 g revet ost


Guacamole:

  • 2 spisemodne avokadoer
  • 2 ss crème fraîche
  • 1 lime
  • 3 fedd hvitløk


Korianderdipp:

  • 250 g crème fraîche
  • ½ potte koriander
  • 2 fedd hvitløk
  • Litt sitron


Salsa:

  • 6 plommetomater
  • ½ liten potte koriander
  • 2–3 sjalottløk
  • Grovkvernet sort pepper
  • 1 ss hvitvinseddik
  • Litt sitron

Forberedelser

1 dag før:

Lag korianderdipp.

 

Samme dag:

Lag guacamole. Lag salsa. Stek kjøtt og bland med salsa. Fyll quesedillaene.

 

Ved servering:

Stek quesedillaene.

Fremgangsmåte

Quesadillas:

Hakk løken og stek sammen karbonadedeigen i en stekepanne på høy varme. I løpet av siste minutt av stekingen tilsettes finhakket hvitløk. Sil av væsken på boksmaisen og mos den med en stavmikser til en grov puré. Ha i olivenoljen og smak til med salt og pepper.

 

Guacamole:

Lag guacamole ved å ta avokadoen ut av skallet ved å bruke en skje, ha den i en bolle sammen med finhakket hvitløk, limejuice, og crème fraîche og mos det med stavmikser eller en gaffel. Det trenger ikke være glatt puré, litt klumper er bare godt. Smak til med salt og pepper.

 

Korianderdipp:

Bland crème fraîche med grovhakket koriander og finkuttet hvitløk til en dipp. Smak til med salt, pepper og sitron.

 

Salsa:

Kutt tomatene til salsaen i små terninger og bland med finhakket sjalottløk, koriander og eddik. Smak til med sitron, grovkvernet sort pepper og salt.

 

Smør maispuré på den ene halvdelen av en lefse og litt guacamole på andre halvsiden. Bland kjøttet med salsaen og fordel det utover på den ene halvsiden av tortillalefsen. Strø ost over og brett lefsen sammen til en halvmåne. Press den godt sammen og stek den først i en tørr panne og pensle den kun med litt olje for å få den sprø og gyllen. Vær forsiktig når du snur så den ikke faller ifra hverandre. Stekes helt til den blir gyllen og sprø på hver side. Kuttes i kakestykker ved servering.

 

-Oppskrift og bilde har vi fått fra Flying Culinary Circus-

www.fccircus.com

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.