Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Sotet lakse-taco
Sotet lakse-taco

Sotet lakse-taco

Publisert torsdag 12.mai 2016


Sotet lakse-taco med vårløk, avokado og spirer


Fremgangsmåte


Bak små lefser eller stikk ut fra ferdige lefser som du deretter vender i en varm, tørr panne.
Hold dem varme i aluminiumsfolie.

 

Del loin i to på langs og fire på tvers og vend inn adobo tacokrydder. Stek strimler på høy
varme på alle sidene til krydderet blir sort og laksen blir gyllen rundt det hele. Dra pannen
av varmen og la laksen trekke litt igjennom, men den bør helst være litt rå i midten. Fordel
laksen på de åtte minilefsene.

 

Legg en avokado-båt på hver laks, en spiseskje tzatziki over og topp med vårløk og spirer.
Server gjerne med limebåt som gjesten kan klemme over ved servering.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Ingredienser

4


  • 8 mais- eller hvetetortillas
  • 400g hel lakseloin
  • 6ss adobo tacokrydder
  • 1 porsjon tzatziki
  • 1/2 dl spirer
  • 1 avokado
  • 2 vårløk, finhakket
  • 1 lime

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?