Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Spareribs
Spareribs

Spareribs

Publisert tirsdag 17.mai 2016


Spareribs med Guros BBQ-saus


Fremgangsmåte


Bland BBQ-sausen dagen før, da den har godt av a° sta° litt. Rør ut suk- keret i den varme kaffen, ha i ketsjup og tabasco og sett i kjøleskapet.

 

Smør et tynt lag med marinade pa° spareribsene og pakk dem i alumini- umsfolie. Før du pakker pakkene helt ferdig, heller du over eplejuice. Legg pakkene pa° grillen i hvilesonen i ca. 1 time. Da blir kjøttet steamet eller kokt, og det er supermørt før du ga°r i gang med selve grillingen.

 

Fjern folien, tørk av spareribsene og pensle dem pa° ny. Grill sa° kjøttet direkte pa° grillen pa° middels varme til spareribsene har fa°tt en fin karamel- lisert overflate. Husk a° pensle godt med BBQ-sausen underveis, og snu kjøttet hyppig – da unnga°r du at det brenner seg for mye.

 

Server med BBQ-saus og coleslaw 

Ingredienser


  • 1,5 kg rå spareribs
  • 5 dl eplejuice
  • 400g heinz ketsjup
  • 100g brunt sukker
  • 1/2 dl sterk kaffe
  • 1,5 ss tabasco

ForberedelserKanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?