Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Sprø mini-tacos med tunfisktartar

Publisert torsdag 12.mai 2016


Sprø mini-tacos med tunfisktartar, avokadokrem og sesam


Fremgangsmåte


Bak små tortillalefser eller stikk ut ferdige og stek dem i en varm, tørr panne. Legg dem så
bøyd over rist over natten og bak dem deretter i ovnen på 180 °C i ca. 15 min til de er sprø
og gylne i kantene. Du kan også fritere dem, for så å legge over noe som er gir bøy, f.eks.
en tynn kjevle.

 

Kutt fisken i ½ cm-terninger, vend inn resten av ingrediensene og smak til med salt
og pepper.

 

Fyll tartar i de små, sprø skjellene. Legg en stripe guacamolekrem på hver tallerken og sett
tacoene på kremen.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

Ingredienser

4


  • 8 mais- eller hvetetortillas
  • 250g tunfiskfilet
  • 1 finhakket sjalottløk
  • 1 fedd finhakket hvitløk
  • 1 ss sesamolje
  • 1 ss soyasaus
  • 1 lime presset
  • 1/ss sesamfrø
  • 1 porsjon guacamolekrem

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften

  • Fiskars, FF+ asiatisk kokkekniv

    Fiskars, FF+ asiatisk kokkekniv

    Kr 429,-

    Kjøp
  • Fiskars, FF+ grønnsakskniv

    Fiskars, FF+ grønnsakskniv

    Kampanjeslutt: 12.05.2018

    Veil.pris 269,-

    Kr 161,-

    Kjøp
  • Tefal, expertise stekepanne 24cm

    Tefal, expertise stekepanne 24cm

    Kr 429,-

    Kjøp