Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Stor salat med kyllinglår
Stor salat med kyllinglår

Stor salat med kyllinglår

Publisert tirsdag 17.mai 2016


Stor salat med kyllinglår, mynte, brokkoli, reddik og vannmelon


Fremgangsmåte


Skjær beinet ut av kyllingla°ret og bank la°ret flatt (med en gryte, stekepanne eller hammer). Gni kjøttet inn med krydderblandingen og legg i den varme stekepannen. Stek gylne pa° hver side og legg over pa° et stekebrett. Pensle godt med søt chilisaus og stek i ovnen i 10 minutter.

 

Kutt vannmelonen i skiver og legg utover et fat. Knus reddikene ved a° sla° dem lett med flatsiden pa° en kniv. Grovkutt mynte, koriander, sukkererter, hjertesalat og avokado.

 

Bland sitron, honning, sennep og finhakket sjalottløk til en salatdressing.

 

Ta kyllingen ut av ovnen og dryss over sesam- frø og sesamolje.


Hell dressingen over salaten ved servering. 

Ingredienser

4


  • 4 kyllingla°r
  • 4 ss krydderblanding (like deler spisskummen, min koriander, paprika og chilipulver)
  • 4 ss søt chilisaus
  • 1 ss sesamolje
  • 2 ss sesamfrø 

Salat:

  • 1⁄4 vannmelon 
  • 1 pose reddiker (150 g)
  • 1 liten bunt mynte
  • 1 liten bunt koriander
  • 100 g sukkererter
  • 1 hjertesalat
  • 1 avokado 

Dressing: 

  • 1 sitron
  • 3 ss flytende honning
  • 2 ss dijonsennep
  • 1 sjalottløk 



Forberedelser


Finn frem:

  • ingredienser
  • stekeovn – sett pa° 200 °C
  • stekebrett
  • stekepanne – sett pa° full varme med litt matolje i
  • stort serveringsfat 

Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?