Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Ostepanne med fylte bifftomater

Publisert torsdag 12.mai 2016


Superkjapp ostepanne med fylte bifftomater


Fremgangsmåte


Kutt løk i strimler. Finhakk hvitløk. Fres alt i litt matolje i pannen.

 


Visp sammen egg og melk med litt salt og pepper i en bolle. Hell over løken i pannen.

 


Riv manchego og parmesan, og ha over. Ta halvparten av fetaosten og all gorgonzolaen
– og knus lett med hendene før du drysser over. Ha på lokk og la ostepannen stå på svak
varme til eggene har satt seg og osten har smeltet.

 


Kutt bifftomatene nesten gjennom i et kryss. Hakk en rødløk. Fyll oppi tomatene sammen
med fetaost, oliven, godt med olivenolje, balsamico-sirup, timian, maldonsalt og
nykvernet pepper.

 


Rist brød.

 


Server fra pannen sammen med fylte bifftomater, ristet brød og godt smør.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

Ingredienser

4


  • ½ løk
  • 1 fedd hvitløk
  • 2 egg
  • 2 dl melk
  • 50 g manchego
  • 50 g parmesan
  • 100 g fetaost
  • 50 g blåmuggost


Bifftomatfyll:

  • 4 store bifftomater
  • 1 rødløk
  • 100 g oliven
  • olivenolje
  • 2 ss søt balsamico-sirup
  • timian (kan sløyfes)
  • 8 skiver loff
  • godt meierismør

Forberedelser


Finn frem:

  • ingredienser
  • stor stekepanne med lokk – sett på høy varme med litt matolje
  • arbeidsbolle
  • visp



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften