Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
500,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Svine-taco

Publisert torsdag 12.mai 2016


Svine-taco med hoisin, ananas og urtesalat


Fremgangsmåte


Bak små tynne sesamtortillas og hold dem varme i aluminiumsfolie.

 

Stek kjøttet ferdig i stekepannen i litt matolje og ha i sausen mot slutten av stekingen.

 

Kutt grønnsakene i staver og plukk salat av friske urter. Ha kjøttet i bunnen av lefsene
med grønnsakene over og urtene på toppen. Server gjerne med ekstra saus som dipp.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Ingredienser

4


  • 12 tynne sesamtortillas
  • 450g stimler svin eller 3 strimlede nakkekoteletter
  • 1/2 dl asiatisk BBQ saus med hoisin
  • 1/2 ananas i staver
  • 2 stangselleri i staver
  • 1/2 agurk i staver
  • masse friske urter som basilikum, koriander, mynte osv.

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften