Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Svinekoteletter med basilikumsaus

Publisert tirsdag 17.mai 2016



Fremgangsmåte


Ha poteter og godt med salt i en gryte sammen med vann fra vannkokeren. Kok møre.

 

Krydre kotelettene med salt og pepper. Stek min dem godt pa° hver side i stekepannen sammen med litt matolje. Trekk dem sa° litt til siden i stekepannen, for a° gjøre plass til sopp og løk.

 

Kutt løk i ringer, soppen i fire deler og stek det i samme panne som kotelettene. Na°r alt er blitt brunet, skrur du ned varmen og tilsetter finhakket hvitløk. La løken bli mør og la kotelettene trekke igjennom.

 

Ha alt til sausen i en blender og bland. Smak til med salt og pepper. Hell sausen over pa° et fat.

 

Sett dørslaget med aspargesbønner ned i potetgryten og la koke 4 minutter. Ta opp dørslaget og la vannet renne av. Tilsett bønnene i pannen sammen med soppen og løken.

 

Legg kotelettene i sausen pa° fatet og grønn- sakene rundt. 

Ingredienser

4


  • 4 svinekoteletter

Basilikumsaus:

  • 1 ss honning
  • 1 ss sennep
  • 1 potte basilikum
  • 1 ss rødvinseddik
  • 1 dl olivenolje 
Grønnsakfrikassé:
  • 2 løk
  • 3 fedd hvitløk
  • 250g champignon
  • 300g aspargesbønner
 
  • 400g små poteter

Forberedelser


Finn frem:

  • ingredienser
  • 1 veldig stor stekepanne eller 2 sma° – sett pa° høy varme
  • blender el. stavmikser
  • høy bolle
  • vannkoker – fyll med vann og kok opp
  • middels stor gryte
  • dørslag som passer i middels stor gryte
  • fat 

 

 


Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften