Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Totalsum: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!

Svinekoteletter med basilikumsaus


Ingredienser

  • 4 svinekoteletter

Basilikumsaus:

  • 1 ss honning
  • 1 ss sennep
  • 1 potte basilikum
  • 1 ss rødvinseddik
  • 1 dl olivenolje 
Grønnsakfrikassé:
  • 2 løk
  • 3 fedd hvitløk
  • 250g champignon
  • 300g aspargesbønner
 
  • 400g små poteter

Forberedelser

Finn frem:

  • ingredienser
  • 1 veldig stor stekepanne eller 2 små– sett på høy varme
  • blender el. stavmikser
  • høy bolle
  • vannkoker – fyll med vann og kok opp
  • middels stor gryte
  • dørslag som passer i middels stor gryte
  • fat 

 

 

Fremgangsmåte

Ha poteter og godt med salt i en gryte sammen med vann fra vannkokeren. Kok møre.

 

Krydre kotelettene med salt og pepper. Stek min dem godt pa° hver side i stekepannen sammen med litt matolje. Trekk dem så litt til siden i stekepannen, for å gjøre plass til sopp og løk.

 

Kutt løk i ringer, soppen i fire deler og stek det i samme panne som kotelettene. Na°r alt er blitt brunet, skrur du ned varmen og tilsetter finhakket hvitløk. La løken bli mør og la kotelettene trekke igjennom.

 

Ha alt til sausen i en blender og bland. Smak til med salt og pepper. Hell sausen over på et fat.

 

Sett dørslaget med aspargesbønner ned i potetgryten og la koke 4 minutter. Ta opp dørslaget og la vannet renne av. Tilsett bønnene i pannen sammen med soppen og løken.

 

Legg kotelettene i sausen på fatet og grønn- sakene rundt. 

 

-Oppskrift og bilde har vi fått fra Flying Culinary Circus-

www.fccircus.com

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.