Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Svinete fajita
Svinete fajita

Svinete fajita

Publisert torsdag 12.mai 2016


Svinete fajita med smeltet cheddarsaus, paprika og løk


Fremgangsmåte


Bak små lefser eller stikk ut fra ferdige lefser som du deretter vender i en varm, tørr
panne. Hold dem varme i aluminiumsfolie. Til fajitas serveres lefsene alltid ved siden av,
slik at gjesten selv forsyner seg av kjøtt.

 

Stek kjøttet litt i en panne sammen med matolje, grovhakket paprika og løk. Vend inn
halvparten av chilimania glazen og bak ferdig i ovnen på 200 °C i 10 min. Ta ut av ovnen og
vend inn resten av glazen. Server kjøttblandingen rett fra pannen på bordet.

 

Guacamole serveres sammen med den smeltede cheddarsausen i skåler på bordet sammen
med lefsene og kjøttet.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Ingredienser

4


  • 8–10 mais- eller hvetetortillas
  • 500 g strimlet svinekjøtt
  • 4 ss chilimania glaze
  • 1 rød paprika
  • 2 løk
  • 1 porsjon smeltet
  • cheddarsaus
  • 1 porsjon guacamole

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?