Svinete fajita
Svinete fajita med smeltet cheddarsaus, paprika og løk
Ingredienser
- 8–10 mais- eller hvetetortillas
- 500 g strimlet svinekjøtt
- 4 ss chilimania glaze
- 1 rød paprika
- 2 løk
- 1 porsjon smeltet
- cheddarsaus
- 1 porsjon guacamole
Fremgangsmåte
Bak små lefser eller stikk ut fra ferdige lefser som du deretter vender i en varm, tørr
panne. Hold dem varme i aluminiumsfolie. Til fajitas serveres lefsene alltid ved siden av,
slik at gjesten selv forsyner seg av kjøtt.
Stek kjøttet litt i en panne sammen med matolje, grovhakket paprika og løk. Vend inn
halvparten av chilimania glazen og bak ferdig i ovnen på 200 °C i 10 min. Ta ut av ovnen og
vend inn resten av glazen. Server kjøttblandingen rett fra pannen på bordet.
Guacamole serveres sammen med den smeltede cheddarsausen i skåler på bordet sammen
med lefsene og kjøttet.
- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -