Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Totalsum: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!

Svinete fajita

Svinete fajita med smeltet cheddarsaus, paprika og løk


Ingredienser

  • 8–10 mais- eller hvetetortillas
  • 500 g strimlet svinekjøtt
  • 4 ss chilimania glaze
  • 1 rød paprika
  • 2 løk
  • 1 porsjon smeltet
  • cheddarsaus
  • 1 porsjon guacamole

Fremgangsmåte

Bak små lefser eller stikk ut fra ferdige lefser som du deretter vender i en varm, tørr
panne. Hold dem varme i aluminiumsfolie. Til fajitas serveres lefsene alltid ved siden av,
slik at gjesten selv forsyner seg av kjøtt.

 

Stek kjøttet litt i en panne sammen med matolje, grovhakket paprika og løk. Vend inn
halvparten av chilimania glazen og bak ferdig i ovnen på 200 °C i 10 min. Ta ut av ovnen og
vend inn resten av glazen. Server kjøttblandingen rett fra pannen på bordet.

 

Guacamole serveres sammen med den smeltede cheddarsausen i skåler på bordet sammen
med lefsene og kjøttet.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.