Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Svinewok
Svinewok

Svinewok

Publisert tirsdag 17.mai 2016


Svinewok med hoisinsaus


Fremgangsmåte


  1. Finn frem og gjør alle ingrediensene klare til wok.
  2. Kutt kjøttet i strimler, grønnsakene i tynne strimler eller terninger og finkutt hvitløken.
  3. Bland soya, peanøttsmør, honning, eddik, hvitløk og sesamolje.
  4. Kok opp og smak til med ristet sort pepper og litt chilisaus om du liker det litt spicy. Når sausen er ferdig, sett den til side.
  5. Sett woken eller stekepanna på platen og skru på full varme. Når det ryker av panna, er den klar.
  6. Ha i oljen, så kjøttet. La strimlene få en fin stekeskorpe på den ene siden før du tilsetter soppen og gulrøttene og lar det frese litt.
  7. Tilsett aubergine og paprika og rør godt rundt. Når alt er blitt skikkelig varmt, tilsettes sausen og sukkerertene.
  8. Topp woken med bønnespirer.

 

Server gjerne med en frisk salat, ris eller nudler. 

Ingredienser

4


  • 500g svinekjøtt
  • 1 stk aubergine
  • 2 stk østersopp
  • 1 stk paprika
  • 100g sukkererter
  • 100g bønnespirer
  • 2 ss solsikkeolje
  • 4 ss soyasaus
  • 2 ss peanøttsmør
  • 1 ss honning
  • 2 ss hvitvinseddik
  • 1 ts hvitløk
  • 2 ts sesamolje

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?