Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Svinewok

Publisert tirsdag 17.mai 2016


Svinewok med hoisinsaus


Fremgangsmåte


Finn frem og gjør alle ingrediensene klare til wok. Kutt kjøttet i strimler, grønnsakene i tynne strimler eller ter- ninger og finkutt hvitløken.

 

Blandsoya,peanøttsmør,honning, eddik, hvitløk og sesamolje. Kok opp og smak til med ristet sort pepper og litt chilisaus om du liker det litt spicy. Na°r sausen er ferdig, sett den til side.

 

Settwokenellerstekepannapa°pla- ten og skru pa° full varme. Na°r det ryker av panna, er den klar.

 

Ha i oljen, sa° kjøttet. La strimlene fa° en fin stekeskorpe pa° den ene siden før du tilsetter soppen og gulrøttene og lar det frese litt.

 

Tilsettaubergineogpaprikaogrør godt rundt. Na°r alt er blitt skikkelig varmt, tilsettes sausen og sukkerertene.

 

Toppwokenmedbønnespirer.

 

Servergjernemedenfrisksalat,ris eller nudler. 

Ingredienser

4


  • 500g svinekjøtt
 
  • 1 stk aubergine
  • 2 stk østersopp
  • 1 stk paprika
  • 100g sukkererter
  • 100g bønnespirer
  • 2 ss solsikkeolje
  • 4 ss soyasaus
  • 2 ss peanøttsmør
  • 1 ss honning
  • 2 ss hvitvinseddik
  • 1 ts hvitløk
  • 2 ts sesamolje

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften