Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Taquitos
Taquitos

Taquitos

Publisert torsdag 12.mai 2016


Taquitos fylt med ost og jalapeño-fyll


Fremgangsmåte


Bak små tortillalefser eller stikk ut med et glass fra ferdige lefser.

 

Kutt osten i åtte tykke staver og krydre disse med tacokrydderet. Finkutt jalapeño. Legg en
ostestav på hver lefse og dryss på med jalapeño. Rull sammen til en rull og fest enden
med en tannpirker. Varm opp oljen til 180 °C i en gryte og friter rullene i olje til
lefsene er sprø og osten smeltet inni.

 

Server de friterte oste-taquitosene med chunky salsa og med litt salat som forrett.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Ingredienser

4


  • 8 mais- eller hvetetortillas
  • 5 dl matolje
 
  • 300 g ost (Jarlsberg, cheddar, Norvegia eller annen fast smelteost)
  • 1 ss adobo tacokrydder
  • 2 ss syltet jalapeño
  • 8 tannpirkere
 
  • 1 dl chunky salsa

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?