Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Tempura kongekrabbe

Publisert mandag 16.mai 2016


Wrap av rispapir med tempura kongekrabbe, agurk og mango


Fremgangsmåte


Legg rispapirene i litt vann i 20–30 sek eller væt dem i et vått kjøkkenhåndkle en liten stund.

 

Ta krabbekjøttet ut av klørne i hele biter og bland tempuramiksen til en fin røre – etter anvisningen på pakken. Varm opp en kjele med matolje til 180 °C. Dypp krabbebitene i tempurarøre og friter til de er gylne og sprø. Legg over på papir for å renne av seg og dryss med litt salt.

 

Legg rispapirene på benken og legg en stripe guacamole på hver. Legg staver av agurk og mango, koriander og kongekrabbetempura oppå og rull sammen til en fast pølse.Vær forsiktig så ikke den ryker. Kutt hver pølse i fire og server med salsaen som dipp. 

 

-Oppskrift og bilde har vi fått fra Flying Culinary Circus-

www.fccircus.com

 

Ingredienser

2


  • 4 ark rispapir (20-24 cm i diameter)
  • 2 hele klør av kongekrabbe
  • tempuramiks (fås kjøpt ferdig)
  • 1/2 liter matolje
  • 2 dl guacamole
  • 1 dl gul salsa
  • 1 bunt koriander
  • 1/2 agurk
  • 1/2 mango

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften

  • Fiskars, FF+ grønnsakskniv

    Fiskars, FF+ grønnsakskniv

    Kr 269,-

    Kjøp