Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Tempura kongekrabbe
Tempura kongekrabbe

Tempura kongekrabbe

Publisert mandag 16.mai 2016


Wrap av rispapir med tempura kongekrabbe, agurk og mango


Fremgangsmåte


Legg rispapirene i litt vann i 20–30 sek eller væt dem i et vått kjøkkenhåndkle en liten stund.

 

Ta krabbekjøttet ut av klørne i hele biter og bland tempuramiksen til en fin røre – etter anvisningen på pakken. Varm opp en kjele med matolje til 180 °C. Dypp krabbebitene i tempurarøre og friter til de er gylne og sprø. Legg over på papir for å renne av seg og dryss med litt salt.

 

Legg rispapirene på benken og legg en stripe guacamole på hver. Legg staver av agurk og mango, koriander og kongekrabbetempura oppå og rull sammen til en fast pølse.Vær forsiktig så ikke den ryker. Kutt hver pølse i fire og server med salsaen som dipp. 

 

-Oppskrift og bilde har vi fått fra Flying Culinary Circus-

www.fccircus.com

 

Ingredienser

2


  • 4 ark rispapir (20-24 cm i diameter)
  • 2 hele klør av kongekrabbe
  • tempuramiks (fås kjøpt ferdig)
  • 1/2 liter matolje
  • 2 dl guacamole
  • 1 dl gul salsa
  • 1 bunt koriander
  • 1/2 agurk
  • 1/2 mango

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?