Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Tempura reke-taco

Publisert tirsdag 17.mai 2016


Tempura reke-taco med friterte nudler, avokado- og mangosalsa


Fremgangsmåte


Bak sma°, tynne sesamtortillas og hold dem varme i aluminiumsfolie.

 

Ta skallet av kongerekene og bland tempura- røre etter forholdene angitt pa° posen. Varm opp en kjele med matolje til 180 °C. Dypp rekene i tempurarøren og friter til de er gylne og sprø. Legg pa° papir og dryss pa° litt salt.

 

Skrell og kutt avokado og mango i sma° ter- ninger, finkutt chili og grovhakk koriander. Bland eddik og sukker til det løser seg opp – og bland sammen alle ingrediensene ved servering. Server e´n reke i hver tortilla og med salsaen pa° toppen. 

Ingredienser

4


  • 12 tynne sesamtortillas
  • 12 kongereker
  • 1 pose tempuramiks
  • matolje til fritering
  • 1 avokado
  • 1/2 mango
  • 1/2 rød chili uten frø
  • 1 liten bunt koriander
  • 1 ss riseddik (eller eple- og hvitvinseddik)
  • 1/2 ss sukker

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften