Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Tempura reke-taco
Tempura reke-taco

Tempura reke-taco

Publisert tirsdag 17.mai 2016


Tempura reke-taco med friterte nudler, avokado- og mangosalsa


Fremgangsmåte


Bak sma°, tynne sesamtortillas og hold dem varme i aluminiumsfolie.

 

Ta skallet av kongerekene og bland tempura- røre etter forholdene angitt pa° posen. Varm opp en kjele med matolje til 180 °C. Dypp rekene i tempurarøren og friter til de er gylne og sprø. Legg pa° papir og dryss pa° litt salt.

 

Skrell og kutt avokado og mango i sma° ter- ninger, finkutt chili og grovhakk koriander. Bland eddik og sukker til det løser seg opp – og bland sammen alle ingrediensene ved servering. Server e´n reke i hver tortilla og med salsaen pa° toppen. 

Ingredienser

4


  • 12 tynne sesamtortillas
  • 12 kongereker
  • 1 pose tempuramiks
  • matolje til fritering
  • 1 avokado
  • 1/2 mango
  • 1/2 rød chili uten frø
  • 1 liten bunt koriander
  • 1 ss riseddik (eller eple- og hvitvinseddik)
  • 1/2 ss sukker

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?