Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
500,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Thai kylling-quesedilla

Publisert tirsdag 17.mai 2016


Thai kylling-quesedilla med parmesan


Fremgangsmåte


Bak tortillalefser eller kjøp ferdige lefser som du vender i en varm, tørr panne.

 

Stek strimlet kylling i matolje i en panne og tilsett thai glaze mot slutten av stekingen.

 

Lag maiskrem og salsa. Smør maiskrem pa° halve lefsen, ha kylling over og revet parmesan pa° toppen. Brett sammen til en halvma°ne og press ned. Stek i ovnen pa° 220 °C i 4–5 min eller i en tørr stekepanne pa° hver side i 2 min til osten er smeltet. Server gjerne med litt salsa tres chiles som dipp og litt ekstra kori- ander. 

 

-Oppskrift og bilde har vi fått fra The Flying Culinary Circus-

www.fccircus.com

Ingredienser

4


  • 4 mais- eller hvetetortillas (20-24 cm i diamater)
 
  • 500g strimlet kyllingfilet
  • 1 dl thai glaze
 
  • 2 dl maiskrem
  • 200g parmesanost
  • 1/2 dl salsa tres chiles

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften