Thai kylling-quesedilla
Thai kylling-quesedilla med parmesan
Ingredienser
- 4 mais- eller hvetetortillas (20-24 cm i diamater)
- 500g strimlet kyllingfilet
- 1 dl thai glaze
- 2 dl maiskrem
- 200g parmesanost
- 1/2 dl salsa tres chiles
Fremgangsmåte
Bak tortillalefser eller kjøp ferdige lefser som du vender i en varm, tørr panne.
Stek strimlet kylling i matolje i en panne og tilsett thai glaze mot slutten av stekingen.
Lag maiskrem og salsa. Smør maiskrem pa° halve lefsen, ha kylling over og revet parmesan pa° toppen. Brett sammen til en halvma°ne og press ned. Stek i ovnen pa° 220 °C i 4–5 min eller i en tørr stekepanne pa° hver side i 2 min til osten er smeltet. Server gjerne med litt salsa tres chiles som dipp og litt ekstra kori- ander.
-Oppskrift og bilde har vi fått fra The Flying Culinary Circus-