Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Thai kylling-quesedilla
Thai kylling-quesedilla

Thai kylling-quesedilla

Publisert tirsdag 17.mai 2016


Thai kylling-quesedilla med parmesan


Fremgangsmåte


Bak tortillalefser eller kjøp ferdige lefser som du vender i en varm, tørr panne.

 

Stek strimlet kylling i matolje i en panne og tilsett thai glaze mot slutten av stekingen.

 

Lag maiskrem og salsa. Smør maiskrem pa° halve lefsen, ha kylling over og revet parmesan pa° toppen. Brett sammen til en halvma°ne og press ned. Stek i ovnen pa° 220 °C i 4–5 min eller i en tørr stekepanne pa° hver side i 2 min til osten er smeltet. Server gjerne med litt salsa tres chiles som dipp og litt ekstra kori- ander. 

 

-Oppskrift og bilde har vi fått fra The Flying Culinary Circus-

www.fccircus.com

Ingredienser

4


  • 4 mais- eller hvetetortillas (20-24 cm i diamater)
 
  • 500g strimlet kyllingfilet
  • 1 dl thai glaze
 
  • 2 dl maiskrem
  • 200g parmesanost
  • 1/2 dl salsa tres chiles

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?