Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Thai-pastasalat med roastbeef
Thai-pastasalat med roastbeef

Thai-pastasalat med roastbeef

Publisert mandag 13.mai 2019


Frisk og mettende!


Fremgangsmåte


  • Varm oljen i en stekepanne og stek paprika og sukkererter i 4 minutter. Dryss på litt salt, og la det avkjøle seg på en tallerken.
  • Kutt opp chilien på langs, fjern frø og kjernen, vask og finhakk.
  • Skjær vårløken i tynne ringer. Finhakk det grønne.
  • Skjær limen i to. Press ut saften av den ene halvdelen, skjær den andre halvdelen i tynne skiver.
  • Skjær tilløp til roten og stangen av sitrongresset i biter. Finhakk den nedre, tykke enden.
  • Ta 2 stenger med thailandsk basilikum og finhakk. Bland dette med sitrongresset, 2 ss med limesaft, 3 ss fiskesaus og peanøttolje. Bland denne sausen med salt, pepper og bruk eventuelt litt mer fiskesaus om nødvendig.
  • Skyll av pastaen med kaldt vann i en sil og la den tørke litt.
  • Bland sammen pasta, avkjølte grønnsaker og ringene med vårløk, og smak til med litt saus.
  • Strø den finhakkede vårløken og chilien over. 
  • Strø resten av marinaden over og mariner i 10 minutter. Rett før servering river du opp resten av basilikumen. Del pastasalaten i to Le Creuset-skåler, strø basilikum og nøtter over. Server med roastbeef. 

 

Oppskriften har vi fått fra Le Creuset.

Ingredienser

2


  • 1 ss peanøttolje
  • 1 hel, gul paprika, skjært i ringer
  • 100 g sukkererter, skjært i lengderetningen i striper.
  • 1 hel, grønn chili
  • 2 vårløk
  • 1 lime
  • ½ hvitløksfedd, finhakket
  • 1 stang med sitrongress½ bunt med thailandsk basilikum
  • 3-4 ss med fiskesaus
  • 200 g japansk pasta (Shirataki Konjac Pasta, spagetti-stil)
  • 2 ss ristet og saltet nøtteblanding, grovhakket
  • Salt og svart pepper fra kvern.
  • 8 skiver (ca. 140 g) med roastbeef.

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?