Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Thailandsk Chicken Curry
Thailandsk Chicken Curry

Thailandsk Chicken Curry

Publisert onsdag 06.juni 2018


Med grønnsaksspirelli og ris


Fremgangsmåte


Bland de oppskårne kyllingbrystene med curry paste.

 

Bruk Spirelli til å skjære opp squashen i vide spiraler. Tilsett salt og la dem renne av i en sil.

 

Skrell gulrot og pastinakk og del dem på langs i tynne spiraler med Spirelli.

Del vårløken og del dem i ringer.

Plukk koriander og basilikumbladene av stilken.

 

Varm kokosoljen i en stor teflonpanne eller wok på middels varme. Legg i kyllingen og stek i 5 minutter.

Tilsett gulrot- og pastinakkspiraler og stek i ytterligere 5 minutter mens du rører.

Tilsett kokosmelk, fiskesaus og limeblader. Kok opp på middels varme og la det surre i noen minutter til sausen har tyknet. Lag spiraler av squashen, som blandes igjen med vårløken.

 

Dander retten og bruk koriander og basilikum som garnityr. Server med jasmin- eller duftris.

 

-Oppskrift og bilder har vi fått fra GEFU-

Ingredienser

4


  • 1 ss kokkosnøttolje
  • 600g Kyllingbryst, oppskåret
  • 1-2 ss Rød Thai Curry-paste (etter hvor sterkt krydret man ønsker retten)
  • 2 store gulrøtter
  • 2 store pastinakk
  • 2 squash
  • 1 bunt gressløk
  • 400g kokosmelk
  • 1 ss fiskesaus
  • 2 Kaffir limeblader
  • ½ bunt korriander
  • ½ bunt Thai basilikum
  • Salt

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?