Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Torskefilet

Publisert torsdag 12.mai 2016


Torskefilet glasert med honning og porter


Fremgangsmåte


Bland porterølet, soyasaus, honning, finhakket hvitløk og ingefær, chilipulver og pepper i en
bolle. Vend torskefileten i blandingen og dekk til. Mariner torsken i minimum 1 time, men gjerne
opp til 12 timer, i kjøleskapet. Hell marinaden over i en kjele og kok den til sirupkonsistens.


Stek torsken i litt olje eller bak den i ovnen, mens du jevnlig pensler med sirupen.
Server med ris, eller som en forrett bare med syltet ingefær og litt stekt kål.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

Ingredienser

4


  • 600 g torskefilet (4 biter a 150-200 g)
  • 1,6 dl porterøl
  • 1/2 dl soyasaus
  • 1/2 dl honning
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 tommelstor bit ingefær, finhakket
  • 1/4 ts chilipulver
  • 1/2 ts pepper

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften