Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Torskegryte med epler og stangselleri

Publisert torsdag 12.mai 2016



Fremgangsmåte


Legg potetene med kokende vann fra vannkokeren i den lille gryten. Kok dem møre.


Skrell og kutt stangselleri, paprika og løk i terninger. Fres i gryten med litt olje og karve.
Tilsett fiskekraft og la det småkoke.


Kutt fisken i biter. Skrell og kutt eplene i terninger.


Tilsett fløte og maisenna (rørt ut i litt kaldt vann) i gryten og kok opp. Tilsett fisken og
eplene og la det trekke 3–4 minutter.


Tilsett finhakket dill og smak til med salt, pepper og eventuelt litt sitron.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

Ingredienser

4


  • 400 g torsk
  • 2 epler
  • 1 kvast dill
  • sitron
  • 3 stenger stangselleri
  • 1 paprika
  • 2 løk
  • ½ ts karvefrø
  • 5 dl fiskekraft eller vann med fiskebuljongterning
  • 2 ss maisenna
  • 1 boks fløte (? l)
  • 400 g småpoteter

Forberedelser


Finn frem:

  • ingredienser
  • stor gryte – sett på middels høy varme
  • vannkoker – kok opp vann
  • liten gryte – sett på høy varme



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften