Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Torskegryte med epler og stangselleri
Torskegryte med epler og stangselleri

Torskegryte med epler og stangselleri

Publisert torsdag 12.mai 2016



Fremgangsmåte


Legg potetene med kokende vann fra vannkokeren i den lille gryten. Kok dem møre.


Skrell og kutt stangselleri, paprika og løk i terninger. Fres i gryten med litt olje og karve.
Tilsett fiskekraft og la det småkoke.


Kutt fisken i biter. Skrell og kutt eplene i terninger.


Tilsett fløte og maisenna (rørt ut i litt kaldt vann) i gryten og kok opp. Tilsett fisken og
eplene og la det trekke 3–4 minutter.


Tilsett finhakket dill og smak til med salt, pepper og eventuelt litt sitron.

 

- Oppskrift og bilde har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Ingredienser

4


  • 400 g torsk
  • 2 epler
  • 1 kvast dill
  • sitron
  • 3 stenger stangselleri
  • 1 paprika
  • 2 løk
  • ½ ts karvefrø
  • 5 dl fiskekraft eller vann med fiskebuljongterning
  • 2 ss maisenna
  • 1 boks fløte (? l)
  • 400 g småpoteter

Forberedelser


Finn frem:

  • ingredienser
  • stor gryte – sett på middels høy varme
  • vannkoker – kok opp vann
  • liten gryte – sett på høy varme

 


Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?