Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Tostada taco-salat

Publisert torsdag 12.mai 2016


Tostada taco-salat med marinerte kongereker og mangosalat


Fremgangsmåte


Bak tortillalefser eller kjøp dem ferdige. Finn frem fem suppeskåler og ha én lefse ned i hver
av dem. Sett skålene oppå hverandre med en skål på toppen og tørk lefsene i ovnen på 160
°C i ca. 20 min. Ta så skålene fra hverandre og tørk videre i ovnen på 180 °C i 10 min. Ta
de sprø tortillaskålene og legg på tallerkener.

 

Fjern skallet og stek kongerekene på begge sider i en panne med litt matolje til de er
gylne. Tilsett thai glaze og stek videre i ca. ½ minutt.

 

Kutt mango, agurk og rødløk i skiver eller terninger. Bland med revet salat og vend inn
nøtter, limejuice, og olivenolje – og smak til med salt og pepper. Legg salat oppi tortillaskålene
med rekene over. Pynt med litt koriander.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

Ingredienser

2


  • 4 mais- eller hvetetortillas
  • 16 kongereket
  • 1 1/2 dl thai glaze med sitrongress
  • koriander
  • 1/2 mango
  • 1/2 agurk
  • 1 rødløk
  • 1/2 isbergsalat elelr 2 hjertesalat
  • 2 ss cashewnøtter
  • 1/2 dl olivenolje
  • 2 lime (juice)

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften