Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
500,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Tunfisk- og potetsalat med fetaost

Publisert mandag 16.mai 2016



Fremgangsmåte


Del tunfisken i grove biter. Kutt rødløk i tynne skiver. Del hver potet i åtte og tomatene i båter. Riv opp fetaost. Grovkutt dill. Bland alle ingrediensene med oliven, eddik og olje. Smak til med salt og pepper.

 

Server med baguetter. 

 

-Oppskrift og bilde har vi fått fra Flying Culinary Circus-

www.fccircus.com

Ingredienser

4


  • 2 bokser tunfisk (400 g)
  • 1 rødløk 
  • 6 kokte poteter (rester fra dagen før)
  • 4 tomater
  • 100 g fetaost
  • 1 bunt dill
  • 100 g gode sorte oliven
  • 2 ss rødvinseddik
  • 4 ss olivenolje
  • 4 små baguetter 

Forberedelser


Finn frem:

  • ingredienser
  • stor arbeidsbolle

Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften

  • Fiskars, FF+ kokkekniv medium

    Fiskars, FF+ kokkekniv medium

    Kr 429,-

    Utsolgt i nettbutikk