Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Totalsum: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!

Tunfisk- og potetsalat med fetaost


Ingredienser

  • 2 bokser tunfisk (400 g)
  • 1 rødløk 
  • 6 kokte poteter (rester fra dagen før)
  • 4 tomater
  • 100 g fetaost
  • 1 bunt dill
  • 100 g gode sorte oliven
  • 2 ss rødvinseddik
  • 4 ss olivenolje
  • 4 små baguetter 

Forberedelser

Finn frem:

  • ingredienser
  • stor arbeidsbolle

Fremgangsmåte

Del tunfisken i grove biter. Kutt rødløk i tynne skiver. Del hver potet i åtte og tomatene i båter. Riv opp fetaost. Grovkutt dill. Bland alle ingrediensene med oliven, eddik og olje. Smak til med salt og pepper.

 

Server med baguetter. 

 

-Oppskrift og bilde har vi fått fra Flying Culinary Circus-

www.fccircus.com

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.