Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Urte- og kaperslaks

Publisert torsdag 12.mai 2016


Urte- og kaperslaks med aspargesbønner og parmesansaus


Fremgangsmåte


Sett pannen på platen på middels høy varme. Kutt laksefileten i store terninger og krydre med 

salt og pepper. Ha olje i pannen og stek lakseterningene litt på én side. Tilsett aspargesbønner 

delt i to og finhakket hvitløk.

 

Fres videre til lakseterningene er blitt gylne på den ene siden. Snu terningene og tilsett fløte.

 

 

La putre videre til fløten er tyknet noe og laksen flaker seg litt når du trykker på den – da er den ferdig.

 

 

Rør revet parmesan inn i fløten og smak til med salt, pepper og eventuelt litt sitron.

 

Bland sammen kuttede kapers, gressløk, kjørvel, olivenolje og sitron og dryss over fisketerningene.

 

 

Server med kokte eller ovnsbakte poteter eller en frisk salat.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

Ingredienser

4


  • 600g laksefilet
  • 2 ss solsikkeolje
  • 400g aspargesbønner
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 1/2 dl fløte
  • 150g parmesan
  • 50g kapers
  • 1/3 bunt gressløk
  • 1/2 potte kjørvel
  • 1/2 dl olivenolje
  • 1/2 presset sitron

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften