Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Vørterbrød med nøtter og fiken

Publisert mandag 06.november 2017



Fremgangsmåte


Sett ovnen på 200°C. Bland alle tørre ingredienser i en bolle. Bland inn sirup, kefir og porter, og hell den løse deigen i smurt, avlang brødform som rommer ca. 1 1/2 liter. Stekes i nedre del av ovnen i ca. 1 time. Sjekk med en tannpirker at brødet er gjennomstekt. Løft det ut av formen og la det avkjøles under et kjøkkenhåndkle.

 

-Oppskrift har vi fått fra OBH Nordica-

Ingredienser


  • 2 dl fullkorns speltmel
  • 4 dl siktet speltmel
  • 1 dl grov rug
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ts salt
  • 4 ss Vörtmix, f.eks. fra Santa Maria (kan sløyfes)
  • 1 dl hele hasselnøtter
  • 150 g fiken i biter (alt. aprikoser)
  • 1 dl rosiner
  • 3/4 dl mørk sirup
  • 2 dl kefirmelk
  • 2 dl porter

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften

  • Le Creuset, slikkepott sort m/trehåndtak

    Le Creuset, slikkepott sort m/trehåndtak

    Kr 189,-

    Kjøp
  • Patisse, brødform sølv 1,8l 30cm

    Patisse, brødform sølv 1,8l 30cm

    Kampanjeslutt: 23.06.2018

    Veil.pris 149,-

    Kr 104,-

    Kjøp