Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Totalsum: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!
Begynn å handle

Vørterbrød med nøtter og fiken


Ingredienser

  • 2 dl fullkorns speltmel
  • 4 dl siktet speltmel
  • 1 dl grov rug
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ts salt
  • 4 ss Vörtmix, f.eks. fra Santa Maria (kan sløyfes)
  • 1 dl hele hasselnøtter
  • 150 g fiken i biter (alt. aprikoser)
  • 1 dl rosiner
  • 3/4 dl mørk sirup
  • 2 dl kefirmelk
  • 2 dl porter

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 200°C. Bland alle tørre ingredienser i en bolle. Bland inn sirup, kefir og porter, og hell den løse deigen i smurt, avlang brødform som rommer ca. 1 1/2 liter. Stekes i nedre del av ovnen i ca. 1 time. Sjekk med en tannpirker at brødet er gjennomstekt. Løft det ut av formen og la det avkjøles under et kjøkkenhåndkle.

 

-Oppskrift har vi fått fra OBH Nordica-

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.