Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Totalsum: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!
Begynn å handle

To hovedregler til bruk og vedlikehold av gryter og panner



1. VARSOM MED TEMPERATURSJOKK 

•Unngå kaldt til varmt eller varmt til kaldt 

•Aluminium og stålkombinasjonen i pannen reagerer ulikt på varme

•Husk gradvis oppvarming, hver gang + gradvis nedkjøling. 

•PTFE belegg tar skade ved grader over 250 

 


2.VASK PANNER OG GRYTER MED SÅPE

•Panner og gryter med belegg – grundig håndvask med kost/svamp og såpe ( gjerne zalo )

•Stålgryter kan vaskes i oppvaskmaskinen 

•Se egne rengjøringstips for støpejern her



Og til slutt et tips til stålgryter/panner som er blitt skitne og fulle av matrester – smør de inn i godt med zalo, legg de inn i en plastpose og lukk igjen, la stå til neste dag. Vask og skyll av dagen etter og gryta/pannen blir så god som ny.

 

Tipsene har vi fått av Høyang Polaris.

Se hele vårt utvalg av gryter og panner her

 

bruk av panner og gryter

Tilbake
Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.