Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

To hovedregler til bruk og vedlikehold av gryter og panner



1. VARSOM MED TEMPERATURSJOKK 

•Unngå kaldt til varmt eller varmt til kaldt 

•Aluminium og stålkombinasjonen i pannen reagerer ulikt på varme

•Husk gradvis oppvarming, hver gang + gradvis nedkjøling. 

•PTFE belegg tar skade ved grader over 250 

 


2.VASK PANNER OG GRYTER MED SÅPE

•Panner og gryter med belegg – grundig håndvask med kost/svamp og såpe ( gjerne zalo )

•Stålgryter kan vaskes i oppvaskmaskinen 

•Se egne rengjøringstips for støpejern her



Og til slutt et tips til stålgryter/panner som er blitt skitne og fulle av matrester – smør de inn i godt med zalo, legg de inn i en plastpose og lukk igjen, la stå til neste dag. Vask og skyll av dagen etter og gryta/pannen blir så god som ny.

 

Tipsene har vi fått av Høyang Polaris.

Se hele vårt utvalg av gryter og panner her

 

bruk av panner og gryter

Tilbake