Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Farging av marsipan og fondant

Skal du lage en kake utenom det vanlige? Vi gir deg tips om farging av marsipan og fondant.

 

 

Ved farging av marsipan og fondant anbefales det å bruke næringsmiddelfarger, også kalt pastafarger i steden for vanlig konditorfarge. Dette for å unngå at marsipanen  blir klissete og vanskelig og jobbe med. Hos oss får du pastafarger fra Cacas i mange forskjellige fargenyanser. Pastafargene er mye sterkere enn konditorfarge så man kommer langt med et par dråper uten at det gjør noe med konsistensen på massen du vil farge. 

 

Det er viktig å huske på at resultatet vil avhenge av grunnfargen på massen du vil farge. Det vil si at du vil få 2 forskjellige resultater dersom du farger naturfarget marsipan eller hvit marsipan.  Vi anbefaler å bruke hvit marsipan dersom du vil ha duse pastellfarger og naturfarget dersom du vil ha sterke/ mørke farger. Fondant er i utgangspunktet hvit og kan derfor brukes til både mørke og lyse farger.  

 

Farging av marsipan og fondant

 

Tekst og bilde er fra Cacas

Tilbake