Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Gulrotsuppe med appelsin og koriander

Publisert torsdag 12.mai 2016



Fremgangsmåte


Surr løken blank med litt olje, og ha i hakket chili, hvitløk, korianderstilker og finrevet ingefær. Skrell og kutt grønnsakene og ha i gryta. Finriv skallet på en appelsin og skvis ut saften, ha i kraft og la småkoke til grønnsakene er møre (ca 30-45min)

Blend med blender eller stavmikser, server med koranderblader, gresskarkjerner og godt brød/hjemmelaget knekkebrød til. Nyt!

 

- Oppskriften har vi fått fra Line Trondrud Aanes fra Kitch´n Moss -

Ingredienser


  • 4 store gulrøtter
  • 1/2 flaskegresskar
  • 1 potet (funker også med hvit søtpotet)
  • 1 stor gul løk
  • 4 fedd hvitløk
  • 1 chili med eller uten frø (kommer an på hvor sterk du vil ha)
  • 1 appelsin
  • 1 tommelstor fersk ingefær
  • finhakket korianderstilker

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften