Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Hjemmelaget Bæris

Publisert torsdag 12.mai 2016


Denne friske og deilige desserten lager du i en fei!


Fremgangsmåte


Ha bærene i en foodprosessor og kjør med blader

Spe på med kokosmelk til ønsket konsistens (la den kjøre litt før du tar i all kokosmelken for da vil bærene smelte litt og kokossmaken vil ikke bli så dominerende).

Bland inn 1/2 ts 100% burbon vaniljepulver.

Spis fort!

Denne oppskriften fungerer også bra med bringebær, banan og mango.

 

Oppskriften har vi fått fra Line Trondrud Aanes fra Kitch´n Moss

Ingredienser

1


  • 200g frosne bær per porsjon (vi har brukt jordbær)
  • Kokosmelk
  • Vaniljepulver

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften

  • Cacas, vaniljepulver bourbon økologisk

    Cacas, vaniljepulver bourbon økologisk

    Kr 189,-

    Kjøp
  • Modern House, basis barskje m/sugerør

    Modern House, basis barskje m/sugerør

    Kr 149,-

    Kjøp
  • Rosendahl, premium champagneglass 2pk

    Rosendahl, premium champagneglass 2pk

    Kr 229,-

    Kjøp
  • SMEG, blender 800W krem

    SMEG, blender 800W krem

    Kr 2 595,-

    Kjøp