Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Panna cotta med Balsamico cream

Publisert torsdag 12.mai 2016


En smakfull dessert som smelter på tunga!


Fremgangsmåte


Legg gelatinplatene i bløt i kaldt vann i 10 min. Del vaniljestangen på langs og skrap ut frøene, eller ha i 2 ts Cemo ekte vaniljesukker.

Bland sammen sukker, fløte og melk og varm langsomt opp til kokepunktet på middels varme sammen med vaniljefrøene. Klem vannet ut av gelatinplatene og rør dem inn med melk/fløte- blandingen.

Hell det over i passende skåler og la det stå i kjøleskapet til det stivner, ca 2 timer.

Vær kreativ, pynt med frukter, jordbærsaus og Cemo Gourmet Balsamico Cream 

 

- Oppskrift har vi fått fra Cemo -

 

Ingredienser


  • 1 vaniljestang (eller 2 ts Cemo ekte vaniljesukker)
  • 4 dl kremfløte
  • 70 g (1 dl) sukker
  • 2 dl lettmelk
  • 3 gelatinplater 

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften