Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk
Prøv vår Bryllupsliste-app!

Prøv vår Bryllupsliste-app!

Nå kan du registrere bryllupslisten din direkte på telefonen!

Skann varene du ønsker deg i butikken, og de legger seg rett i lista. Du kan også søke opp varer, endre antall, slette varer og dele lista med familie og venner.

Smart, ikke sant? 1. åpne app.kitchn.no/bryllup på din smarttelefon. Opprett konto eller logg inn med din Kitch´n-konto.   Har du allerede opprettet bryllupsliste blir denne automatisk valgt, hvis ikke så oppretter du en ny.

 

2. Første gangen du trykker på scan-knappen blir du bedt om å installere en app som heter Pic2Shop. Denne appen skanner strekkodene i butikken og må installeres for at skanning skal fungere. 

 

3. Følg anvisningene og åpne appen på nytt etter installasjon. Ønsker du ikke å installere appen pic2Shop så kan du fortsatte benytte søkefunksjonen for å legge til produkter.

 

 

Du kan til enhver tid redigere antallet på hvert produkt du har lagt til i bryllupslisten din.

Tilbake