Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Sum varer: {{cartItemsSum}}

Gå til kassen
Handlekurven din er tom!

Pitabrød bakt i pizzaovn

Er du klar for å ta måltidet til nye høyder med luftige pitabrød bakt i pizzaovnen? Da bør du sjekke oppskriften vi har fått av mesterkokken Mathew Leong. Prøver du denne, vil den fort bli en base til mange deilige middagsretter med pitabrød.


Ingredienser

  • 25 g gjær
  • 15 g sukker
  • 2 dl helmelk
  • 1 dl naturell yoghurt
  • 2 ss rap- eller solsikkeolje
  • 1 ts salt
  • 400-450 g hvetemel

Fremgangsmåte

  1. Løs gjæren og sukkeret ut i lunken melk.
  2. La stå i 5 minutter for at gjæren skal blomstre.
  3. Ha så i resterende ingredienser og kna godt på medium hastighet med eltekrok i en kjøkkenmaskin i 10 minutter til en smidig deig.
  4. Dekk til bollen og la den hvile på et lunt sted og la deigen heves til dobbel størrelse.
  5. Dekk benken med mel og rull ut små bollestørrelser av deigen til de er flate, med ca. 1 cm høyde.
  6. Stek i en forhåndsvarmet pizzaovn på 200 grader i rundt 2 minutter på hver side. De skal puffe opp og være lett gylne. 

Nyt hjemmelagde og luftige pitabrød! 

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Hent og betal i din lokale butikk. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.