Muurikka
Pizzastein 33 cm
- Lag sprø pizza på restaurantnivå hjemme
- Kan brukes i de fleste ovner og på de fleste griller
- Varmebestandig opptil 480 °C
Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller post@kitchn.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.
Beskrivelse
- Sprø hjemmelaget pizza med pizzastein- Passer også til baking
- Kan brukes i ovner og de fleste griller
- Godt tilleggsutstyr til Muurikka El-grill, f.eks. Sommerkjøkken ELECTRIC
- Bærehåndtak
Med Muurikka Pizzastein lager du sprø pizza på restaurantnivå hjemme. Også egnet for oppvarming av frossenpizza. I tillegg til pizza egner den seg også til for eksempel å bake brød, rundstykker, paier og annet bakverk. Pizzasteinen fungerer spesielt godt i en kjøkkenovn eller grill ? for eksempel Muurikka utendørsovn. Den runde pizzasteinen har praktiske bærehåndtak som gjør det enkelt å flytte steinen. Materialet til pizzasteinen er keramisk belagt kordieritt. Skal ikke plasseres direkte på gassbrenneren, varmebestandighet maks. 480 °C.
- Ikke oppbevar pizzasteinen utendørs. Kulde vil føre til at den sprekker.
- Pizzasteinen kan knekke ved støt eller fall.
- Ikke bruk en sprukket eller skadet stein. Skårene kan være skarpe og forårsake skade.
Førstegangs bruk og rengjøring av pizzasteinen:
Skyll pizzasteinen med varmt vann før førstegangs bruk. La den tørke helt. Plutselige temperaturendringer kan føre til at steinen sprekker. Pizzasteinen er ikke oppvaskmaskinsikker.
Skrap matrester som sitter fast fra steinoverflaten med en spade av plast eller tre. Rengjør steinen med vann. Du kan bruke en våt klut eller svamp til hjelp. Ikke dypp en varm pizzastein i kaldt vann. La steinen avkjøles før du skyller den med vann. Ikke dynk pizzasteinen i vann. Ikke bruk oppvaskmiddel til rengjøring da det kan absorberes av materialet og påvirke smaken ved neste bruk. Pizzasteinen mørkner over tid og kan bli flekket. Dette er normalt og påvirker ikke smaken til tilberedt mat eller pizzasteinens funksjon.
Bruk av pizzasteinen:
Pizzasteinen bør forvarmes før bruk. Sett pizzasteinen i ovnen eller grillen når du begynner å varme ovnen eller tenner grillen. Varm pizzasteinen i ovnen/grillen i ca. 10 minutter.
Bruk en pizzastekespade eller bakepapir som du har drysset hvete- eller maismel på. Legg pizzaen på steinen. Stek pizzaen til osten har smeltet og kanten på pizzaen er sprø. Når pizzaen er klar, løfter du den fra pizzasteinen til et varmebestandig skjærefjøl med pizzastekespaden. La pizzasteinen kjøle seg ned i ovnen/grillen og løft den først deretter forsiktig ut på et gryteunderlag. Skrap matrester som sitter fast fra steinoverflaten med en spade av plast eller tre. Rengjør steinen med vann. Du kan bruke en våt klut eller svamp til hjelp.
- SKU:
- 581331
- EAN:
- 6412456869225
- Artikkelnummer:
- 54920600
- Merke:
- Muurikka
- Kategori:
- Pizzastein og pizzastål
Spesifikasjoner
- Høyde:
- 1,1 cm
- Bredde:
- 33 cm
- Lengde:
- 33 cm
- Vekt:
- 1,75 kg
Design og materiale
- Farge:
- Svart
Vedlikehold og bruk
- Vedlikehold:
- Ikke bruk oppvaskmiddel til rengjøring da det kan absorberes av materialet og påvirke smaken ved neste bruk