Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk
 • Vi har fokus på smittevern!

  Det skal være trygt å handle hos Kitch’n. Vi følger nøye med på myndighetenes retningslinjer for å hindre smittespredning, og gjør tiltak for å holde butikkene rene og trygge – både for kunder og ansatte.


  Dette gjør vi i Kitch'n for å unngå smittespredning:

  • Vi vasker alle kontaktflater jevnlig, herunder kasse og bankterminal. Alle kontaktflater som berøres av ansatte eller kunder vaskes.
  • For å begrense smittefare, oppfordrer vi alle til å unngå bruk av kontanter.
  • Vi oppfordrer alle til å holde minimum en meter avstand til hverandre for å begrense smitterisiko.
  • Vi har fokus på god håndhygiene med håndvask eller bruk av Antibac.
  • Ved hosting eller nysing er det viktig å bruke papirlommetørkle eller bruke albuen når man ikke har papirlommetørkle tilgjengelig.
  • Dersom du har symptomer eller har vært i nærkontakt med noen som har påvist smitte, ber vi deg om heller å besøke våre butikker når du er frisk eller handle i vår nettbutikk.

   

  Dersom du ikke ønsker å besøke en av våre fysiske butikker, vil nettbutikken alltid være tilgjengelig. Du kan velge å få varene levert direkte hjem til deg.

   

  Vi er alle viktige – ta vare på hverandre!