Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk
    • Chef Ørjan

    Ørjan Johannessen er en prisbelønt norsk kokk, og vinner av Bocuse d’Or 2015. Han er fra Austevoll i Hordaland og oppvokst ved Bekkjarvik Gjestgiveri. – Jeg liker denne stekepannen fordi den er allsidig med høy kant, blir fort varm og har et bra belegg til steking. Jeg bruker pannen til alt fra steking av kjøtt og fisk, omeletter, woking og pasta/nudelretter. Den funker også til hjemmelagede tortilla/ hvetelefser, til wraps, og faktisk perfekt til å lage en god bløt risotto i.

    Tilbake til merkevaresiden