Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen


Favoritt­merkevarer

Du kan legge til opptil 3 ulike merkevarer som dine favoritter. Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Vennligst logg inn for å fortsette

Glemt passord? Klikk her

Tilbake

Rosendahl, grand cru miksekanne 1,25L

Art.nr: 38700

Veil. pris 199,-

Utsolgt i nettbutikk

kr 79,-

Med mixerkannen fra Rosendahls Grand Cru serie i hvid melamin er du utstyrt til bake- og kakekunst. Den praktiske mixerkanne rommer hele 1,25 L og gir god plass til dine bake- og matlagingsprosjekter. Grand Cru mixerkannen har et godt grep, en sklisikker silikonkant i bunnen og høye sider slik at du lett holder orden på pannekakedeig og supper også når mixmasteren og stavblenderen kjører på høytrykk. En god gaveidé til alle som setter pris på velgjennomtenkte kjøkkenredskaper kan du gjør det Til kannen er det også et lufttett lokk. Tåler vaskemaskin opptil 55 grader og frysemaskin.

Tilbake


Info om "Utsolgt i nettbutikk"

Denne varen er for øyeblikket utsolgt i nettbutikken, men den kan være tilgjengelig i våre andre butikker. Ta kontakt med din nærmeste Kitch'n butikk for mer informasjon.


Info om Klubbpris

For å få kjøpe denne varen til klubbpris må en være klubbmedlem. Er du klubb-medlem får du opp klubbprisene når du har logget deg inn på MIN SIDE (øverst til høyre).

Er du ikke klubbmedlem, meld deg inn i kundeklubben, for så å logge deg inn med brukernavn og passord på MIN SIDE.