Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen


Favoritt­merkevarer

Du kan legge til opptil 3 ulike merkevarer som dine favoritter. Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Vennligst logg inn for å fortsette

Glemt passord? Klikk her

Tilbake

Rosendahl, grand cru rørebolle 2,4l

Art.nr: 38709

Veil. pris 219,-

Utsolgt i nettbutikk

kr 87,-

Grand Cru-seriens kjøkkenprodukter i hvit melamin er skapt med øye for å gjøre matlaging og bakeprosjekter enkelt og praktisk. Røreskålen fra Rosendahls Grand Cru-serie er på 0,6L. Det gode grepet og den praktiske helletuten som starter bredt og deretter snevrer inn gjør det enkelt å dosere f.eks. deig til cupcakes, muffins og pannekaker. Den sklisikre silikonkanten i bunnen gjør at skålen står stabilt når du pisker eller blender. En god gaveidé til ham eller henne som også setter pris på kjøkkenredskaper og bakeutstyr, som setter i gang lysten til baking og kakedyst. Til skålen finnes det også et lufttett lokk. Tåler vaskemaskin opptil 55 grader og frysemaskin.

Tilbake


Info om "Utsolgt i nettbutikk"

Denne varen er for øyeblikket utsolgt i nettbutikken, men den kan være tilgjengelig i våre andre butikker. Ta kontakt med din nærmeste Kitch'n butikk for mer informasjon.


Info om Klubbpris

For å få kjøpe denne varen til klubbpris må en være klubbmedlem. Er du klubb-medlem får du opp klubbprisene når du har logget deg inn på MIN SIDE (øverst til høyre).

Er du ikke klubbmedlem, meld deg inn i kundeklubben, for så å logge deg inn med brukernavn og passord på MIN SIDE.