Kundeservice

Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Favorittmerkevarer

Du kan legge til opptil 3 ulike merkevarer som dine favoritter. Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Modern House, happy go barneservise 5del

Modern House

happy go barneservise 5del

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller post@kitchn.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.


Egenskaper

Happy Go er et stødig barneservise produsert av det miljøvennlige plantematerialet maisfiber. Med tanke på miljøet og det påkjenninger, vil vi bidra til å fremme miljøet ved bruk av plantematerialer. Maisfiber er er et sikkert alternativ til plast, da det er miljøvennlig og biologisk nedbrytbart. Settet består av tallerk, skål, kopp og bestikk med fine dyremotiv. Mange små liker godt å systematisere og skille maten sin, så da er det greit at tallerken har en skillevegg. Både tallerken og skålen har kanter, som er gode å holde i når en sitter ved middagsbordet eller mingler rundt og med litt frukt og godsaker. Ta gjerne med Happy Go på tur, da de er lette å frakte med seg i sekken.

Mål:
Tallerken: Bredde: 21cm, Høyde: 3 cm

Dyp tallerken: Bredde: 14 cm, Høyde: 4,5 cm

Kopp: Diameter 7 cm, Høyde: 9,7 cm

Skje: Lengde 13,5 cm

Gaffel: Lengde: 13,5 cm

Art.nr: 46182741

Frakt & Leveranse

Til toppen

Leveranser

Vi sender alle våre pakker med Posten/Bring. Velger du servicepakke som leveringsvalg blir pakken levert til ditt nærmeste hentested som har Posten/Bring. (2-5 dager levering, ved stor pågang kan det ta noen dager ekstra)

Velger du På Døren leveranse leverer vi pakken hjem på døren. Posten kontakter deg for tidspunkt du ønsker pakken levert.  (2-5 dager levering)

Haster det veldig kan du velge Ekspress over natt og vi leverer pakken til deg dagen etterpå(mandag – torsdag og ordren må være plassert før 11.00)  (1-2 dager levering)

Fraktkostnad

Fraktkostnadene på Kitchn.no er:

  • Klimanøytral Servicepakke (Posten) – Kun kr 59,- (Gratis frakt på ordre over 598,-)
  • På døren (Bring) – Kr 79,-
  • Ekspress over natt (Bring) – Kr 498,-

Alle forsendelser sendes fullt forsikret.

Velg butikk

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.