Kundeservice

Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Favorittmerkevarer

Du kan legge til opptil 3 ulike merkevarer som dine favoritter. Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Luigi Bormioli, mixology cocktail 4stk
Luigi Bormioli, mixology cocktail 4stk
Nettsortiment

Varer merket med «vår pris» selges kun til markert pris og kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.


Luigi Bormioli

mixology cocktail 4stk

479,-

På nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})


Butikker i nærhetenVarer merket med «vår pris» selges kun til markert pris og kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud. Denne varen er ikke tilgjengelig for klikk & hent

Egenskaper

Det klassiske Mixology cocktailglasset med stett er som skapt til alle dine festlige og fargerike cocktails med masse smaksnyanser og farger. Luigi Bormioli har med ny glassteknologi fremstiltden svært holdbare og motstandsdyktige glassmassen SON.hyx®, som er fullstendig transparent. - I forhold til normalt glass er kantens holdbarhet +37,5 %.- Holdbarhet mot mekaniske støt +105 %.- Tynn og elegant stett uten "søm", som er forsterket med titan. Holdbarheten er økt med +140 %, f.eks. i forbindelse med vridning (ved glass med stett).- Ultraklart glass, glansfullt og transparent i mange år. Gir en ekte gjengivelse av farge og substans.- Glasset kan vaskes 1000 ganger i oppvaskmaskin uten endringer. Et oppvaskprogram på maks. 55 °C anbefales.- Krystalinglass med fyldig og kraftfull klang.- Uten bly og tungmetaller.- 25 års garanti. Dekker skår på kant og fot, samt misfarging og skygger som følge av maskinoppvask.

Art.nr: 17376

Lignende produkter

Til toppen

Frakt & Leveranse

Til toppen

Leveranser

Vi sender alle våre pakker med Posten/Bring. Velger du servicepakke som leveringsvalg blir pakken levert til ditt nærmeste hentested som har Posten/Bring. (2-5 dager levering, ved stor pågang kan det ta noen dager ekstra)

Velger du På Døren leveranse leverer vi pakken hjem på døren. Posten kontakter deg for tidspunkt du ønsker pakken levert.  (2-5 dager levering)

Haster det veldig kan du velge Ekspress over natt og vi leverer pakken til deg dagen etterpå(mandag – torsdag og ordren må være plassert før 11.00)  (1-2 dager levering)

Fraktkostnad

Fraktkostnadene på Kitchn.no er:

  • Klimanøytral Servicepakke (Posten) – Kun kr 59,- (Gratis frakt på ordre over 598,-)
  • På døren (Bring) – Kr 79,-
  • Ekspress over natt (Bring) – Kr 498,-

Alle forsendelser sendes fullt forsikret.

Nettsortiment

Til toppen

Dette produktet er kun tilgjengelig i vår nettbutikk.

Velg butikk

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.