Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Favorittmerkevarer

Du kan legge til opptil 3 ulike merkevarer som dine favoritter. Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Holmegaard, perfection martiniglass 29cl
Holmegaard, perfection martiniglass 29cl
Holmegaard, perfection martiniglass 29cl
Kun på nett

Holmegaard

perfection martiniglass 29cl

99,-

Denne varen er ikke tilgjengelig for klikk & hent
Kampanjeslutt: 01.06.2020

Art.nr: 4802421

Inviter til dekadent middag i sann agent 007-stil og by gjestene på en Martini - shaken not stirred. Martiniglassene fra Holmegaards og Tom Nybroes Perfection-serie er like elegant som det er funksjonelt. Seriens røde tråd, skjenkelinjen, karakteriserer naturligvis også martiniglasset og gjør det enkelt å servere den klassiske drinken korrekt. Glassene gir en eksklusiv piff til din borddekking og er samtidig elegant til servering av en lett forrett, portionssalat og som et klassisk drink- eller cocktailglass. God gaveide til festlige anledninger. 29cl.
Pris er for 1 enkelt glass

Tilbake

Lignende produkter

Til toppen

Frakt & Leveranse

Til toppen

Leveranser

Vi sender alle våre pakker med Posten/Bring. Velger du servicepakke som leveringsvalg blir pakken levert til ditt nærmeste hentested som har Posten/Bring. (2-5 dager levering, ved stor pågang kan det ta noen dager ekstra)

Velger du På Døren leveranse leverer vi pakken hjem på døren. Posten kontakter deg for tidspunkt du ønsker pakken levert.  (2-5 dager levering)

Haster det veldig kan du velge Ekspress over natt og vi leverer pakken til deg dagen etterpå(mandag – torsdag og ordren må være plassert før 11.00)  (1-2 dager levering)

Fraktkostnad

Fraktkostnadene på Kitchn.no er:

  • Klimanøytral Servicepakke (Posten) – Kun kr 49.- (Gratis frakt på ordre over 499.-)
  • På døren (Bring) – Kr 150.-
  • Ekspress over natt (Bring) – Kr 498.-

Alle forsendelser sendes fullt forsikret.