Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen


Favoritt­merkevarer

Du kan legge til opptil 3 ulike merkevarer som dine favoritter. Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Vennligst logg inn for å fortsette

Glemt passord? Klikk her

Tilbake

Arabia, mummikrus sommerteater 0,3l

Art.nr: 1023452

Mummikruset Sommarteater er Arabias sesongkrus for sommeren 2017. Som vanlig har Tove Slotte skapt motivet med utgangspunkt i Tove Janssons originaltegninger og denne gangen er historien hentet fra "Farlig midtsommer" fra 1954. Det er en dyptgående historie om menneskeligheten og om livet ? hvor alle spiller en viss rolle.
Historien begynner med at en vulkan får et utbrudd som forårsaker en tsunami som fosser inn over Mummidalen og Mummihuset. Redningen blir et hus som flyter forbi og viser seg å være et gammelt teater fylt med eiendommelige gjenstander, kostymer og parykker. Der er også den gamle teaterrotta Emma som avslører teaterverdenens hemmeligheter for Mummifamilien. Det slutter med at Mummipappa blir så inspirert at han skriver et teaterstykke hvor hele familien medvirker.

Tilbake


Info om "Utsolgt i nettbutikk"

Denne varen er for øyeblikket utsolgt i nettbutikken, men den kan være tilgjengelig i våre andre butikker. Ta kontakt med din nærmeste Kitch'n butikk for mer informasjon.