Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen


Favoritt­merkevarer

Du kan legge til opptil 3 ulike merkevarer som dine favoritter. Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Vennligst logg inn for å fortsette

Glemt passord? Klikk her

Tilbake

Le Creuset, krus rosemary 200ml

Art.nr: 91007220246000

Veil. pris 159,-

kr 79,-

Kruset fra Le Creuset har den helt riktige størrelsen til en god kopp kaffe. Vi kjenner alle problemet med at kannen aldi når rundt bordet før den er tom. Det fine kaffekruset på 200 ml er verken for lite eller for stort. Bruk kruset til andre ting en kaffe, stentøy absorberer nemlig verken smak, farge eller lukt og er tett som glass. Du kan servere sommerdesserten i de fargerike krusene og gjøret innslaget festlig med fargerike sugerør, strøssel på toppen og fine små marengs som tilbehør. Kruset fra Le Creuset ligger godt både i store og små hender.
Le Creuset stentøy tåler temperaturer fra 18 °C til + 260 °C, og kan brukes i ovn, mikrobølgeovn, fryser, kjøleskap og oppvaskmaskin.
Le Creuset gir 5 års garanti på alle stentøysprodukter.

Tilbake


Info om "Utsolgt i nettbutikk"

Denne varen er for øyeblikket utsolgt i nettbutikken, men den kan være tilgjengelig i våre andre butikker. Ta kontakt med din nærmeste Kitch'n butikk for mer informasjon.